ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ

Η πλατφόρμα V65 με κυρτή σιδηροτροχιά διατίθεται σε τρία μοντέλα: standard - με μειωμένες διαστάσεις πλατφόρμας (mm 830x770) για εγκατάσταση σε σκάλες με περιορισμένο χώρο και προσγειώσεις, large - με μεγαλύτερη πλατφόρμα (mm 1050x770) για αναπηρικές καρέκλες με ειδικές απαιτήσεις χώρου και extra large - με υπερμεγέθη πλατφόρμα (mm 1250x800) για να καλύψει όλες τις ανάγκες κίνησης.

Η συναρμολόγηση του V65 δεν απαιτεί καμία αρχιτεκτονική παρέμβαση στην υπάρχουσα δομή και δεν παρεμβαίνει στο στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

ΑΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ

Χάρη στη μονάδα τροφοδοσίας τελευταίας γενιάς που εγγυάται εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας, το V65 επαναφορτίζει τις μπαταρίες κατά τη διάρκεια της κατάβασης, διατηρώντας τα απαράμιλλα στάνταρ άνεσης και αθόρυβης λειτουργίας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ

Ο ανελκυστήρας V65 με πλατφόρμα είναι κατάλληλος τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική εγκατάσταση, χάρη στα χαρακτηριστικά σχεδίασης που εξασφαλίζουν μέγιστη ανθεκτικότητα και βέλτιστη απόδοση σε συνθήκες ακόμη και μη τέλειες.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Ο V65 διαθέτει χειριστήρια, σύγχρονες συσκευές ενεργητικής και παθητικής προσωπικής προστασίας και ανασυρόμενες ράβδους ασφαλείας για εξοικονόμηση χώρου όταν σταθμεύετε. Περιηγηθείτε στο φυλλάδιο για να μάθετε περισσότερα για τον ανελκυστήρα V65 με πλατφόρμα, πρωτοπόρο στην αξιοπιστία και ανθεκτικότητα σε συνδυασμό με προσωπική ασφάλεια και άνεση που τόσο εκτιμάται από τις οικογένειες που έχουν επιλέξει Vimec.

Μόνο η Vimec μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας και πάνω από 90.000 μονάδες σχεδιασμένες και εγκατεστημένες: επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη και εκτίμηση χωρίς καμία δέσμευση.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γνωρίζουμε ότι επιθυμείτε να παραλάβετε τον ανελκυστήρα σας το συντομότερο δυνατόν, γι' αυτό προσπαθούμε να τους προμηθεύσουμε σε μια περίοδο 7 εργάσιμων ημερών. Για να εξασφαλίσουμε ακριβή εφαρμογή, το σπίτι σας θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί χωρίς πίεση ή υποχρέωση αγοράς.

Όταν κατασκευαστεί, ο ανελκυστήρας σας θα εγκατασταθεί από εξειδικευμένους μηχανικούς, οι οποίοι θα ασφαλίσουν τη σιδηροτροχιά στα σκαλοπάτια σας, όχι στον τοίχο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν ζημιές στον τοίχο ή στο ντεκόρ σας. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ο μηχανικός σας θα σας κάνει μια εμπεριστατωμένη επίδειξη σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του και τις απαιτήσεις service και συντήρησης.


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Η Vimec είναι ένας οργανισμός στον οποίο η ιδιότητα μέλους απαιτεί αυστηρή τήρηση κωδικών συμπεριφοράς και δέσμευση για υψηλά επίπεδα ποιότητας και εξυπηρέτησης των πελατών.