ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ

Η πλατφόρμα V64 με ευθεία σιδηροτροχιά διατίθεται σε τρία μοντέλα: standard - με μειωμένες διαστάσεις πλατφόρμας (mm 830x770) για εγκατάσταση σε σκάλες με περιορισμένο χώρο και προσγειώσεις, large - με μεγαλύτερη πλατφόρμα (mm 1050x770) για αναπηρικές καρέκλες με ειδικές απαιτήσεις χώρου και extra large - με υπερμεγέθη πλατφόρμα (mm 1250x800) για να καλύψει όλες τις ανάγκες κίνησης.

Η συναρμολόγηση του V64 δεν απαιτεί καμία αρχιτεκτονική παρέμβαση στην υπάρχουσα δομή και δεν παρεμβαίνει στο στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.

Λεπτομερειες

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ

Ο V64 με πλατφόρμα είναι κατάλληλος τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική εγκατάσταση, χάρη στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μέγιστη ανθεκτικότητα και βέλτιστη απόδοση σε συνθήκες ακόμη και μη τέλειες.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Ο V64 διαθέτει χειριστήρια, σύγχρονες ενεργητικές και παθητικές συσκευές προσωπικής προστασίας και ανασυρόμενες ράβδους ασφαλείας για εξοικονόμηση χώρου όταν σταθμεύετε. Περιηγηθείτε στο φυλλάδιο για να μάθετε περισσότερα για τον ανελκυστήρα V64 με πλατφόρμα, πρωτοπόρο στην προσωπική ασφάλεια, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

Μόνο να καυχηθεί μπορεί με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας και πάνω από 90.000 μονάδες σχεδιασμένες και εγκατεστημένες: επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη και εκτίμηση χωρίς καμία δέσμευση.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γνωρίζουμε ότι επιθυμείτε να παραλάβετε τον ανελκυστήρα σας το συντομότερο δυνατόν, γι' αυτό προσπαθούμε να τους προμηθεύσουμε σε μια περίοδο 7 εργάσιμων ημερών. Για να εξασφαλίσουμε ακριβή εφαρμογή, το σπίτι σας θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί χωρίς πίεση ή υποχρέωση αγοράς.

Όταν κατασκευαστεί, ο ανελκυστήρας σας θα εγκατασταθεί από εξειδικευμένους μηχανικούς, οι οποίοι θα ασφαλίσουν τη σιδηροτροχιά στα σκαλοπάτια σας, όχι στον τοίχο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν ζημιές στον τοίχο ή στο ντεκόρ σας. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ο μηχανικός σας θα σας κάνει μια εμπεριστατωμένη επίδειξη σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του και τις απαιτήσεις service και συντήρησης.


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Η Vimec είναι ένας οργανισμός στον οποίο η ιδιότητα μέλους απαιτεί αυστηρή τήρηση κωδικών συμπεριφοράς και δέσμευση για υψηλά επίπεδα ποιότητας και εξυπηρέτησης των πελατών.