Ανελκυστήρας Ευθείας Σκάλας

Εάν η σκάλα σας είναι ευθεία γραμμή από την κορυφή μέχρι το τέλος, χωρίς διακοπές ή γωνίες, τότε χρειάζεστε το Platinum Horizon. Το Horizon διαθέτει ένα σχέδιο μονής σιδηροτροχιάς και έρχεται με δυνατότητα επιλογής καθισμάτων ERGO ή Standard, για να προσφέρει μια προσαρμοσμένη λύση ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Όταν πρόκειται για απλότητα, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από έναν ανελκυστήρα Platinum Horizon - δείτε περισσότερα πιο κάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας για ένα φυλλάδιο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

  Horizon Standard

 1. Σταθερό κάθισμα και μαξιλάρι καθίσματος
 2. Χειροκίνητη περιστροφή
 3. Μέγιστο όριο βάρους χρήσης 120 κιλά
 4. Ανοδιωμένο αλουμίνιο μονής σιδηροτροχιάς
 5. Γωνίες ράγας 25° έως 55°
 6. Ψηφιακή διαγνωστική οθόνη στο κάθισμα
 7. Τηλεχειριστήριο υπερύθρων
 8. Ζώνη ασφαλείας
 9. Διακόπτης ελέγχου joystick
 10. Προαιρετική τροφοδοτούμενη άρθρωση
 11. Προαιρετικό Platinum Horizon εξωτερικού χώρου

  Horizon Plus - Όπως το Standard με τα ακόλουθα επιπλέον χαρακτηριστικά:

 1. Επαναστατική καρέκλα ERGO
 2. Μέγιστο όριο βάρους χρήσης 140 κιλά
 3. Πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα και κάλυμμα θέσης
 4. Ψηφιακή διαγνωστική οθόνη στο μπράτσο
 5. Εργονομικά σχεδιασμένο joystick
 6. Ανασυρόμενη ζώνη ασφαλείας καρουλιού
 7. Ρυθμιζόμενο πλευρικά στήριγμα ποδιών
 8. Διπλοί μοχλοί συνδεδεμένοι με το στήριγμα ποδιών
 9. Γωνίες ράγας 25° έως 62°
 10. Προαιρετική τροφοδοτούμενη περιστροφή
 11. Προαιρετική τροφοδοτούμενη άρθρωση
 12. Προαιρετικό Platinum Horizon εξωτερικού χώρου

ΕΥΘΥ & ΑΠΛΟ

Το Horizon διατίθεται σε δύο μοντέλα - Standard και Plus.

Η βασική έκδοση διαθέτει όριο βάρους 120kg, μαζί με κάθισμα σε λεπτή γραμμή και όλα τα βασικά χαρακτηριστικά για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και άνετη διαδρομή. Μια χειροκίνητη περιστροφή σας επιτρέπει να γυρίσετε με ασφάλεια το κάθισμα για να αντιμετωπίσετε την προσγείωση στην κορυφή των σκαλοπατιών.

Το μοντέλο Plus έρχεται με το κάθισμα ERGO της Platinum και ένα αυξημένο όριο βάρους στα 140kg. Το Plus μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί για να διαθέτει ένα τροφοδοτούμενο στροφέα, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να γυρίσετε το κάθισμα μόνοι σας.

Η σιδηροτροχιά Horizon μπορεί να ενσωματώσει ένα μεντεσέ, έτσι ώστε όταν δεν χρησιμοποιείται, ο ανελκυστήρας δεν θα παρεμποδίζει τις πόρτες ή τις οδούς πρόσβασης στο σπίτι σας.

Επιπλέον, το Horizon είναι η ιδανική επιλογή για χρήση σε εξωτερικούς χώρους - όλα τα μοντέλα Horizon μπορούν να αναβαθμιστούν με εξωτερικό κιτ, καθιστώντας τα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Αντιλαμβανόμαστε ότι επιθυμείτε να παραλάβετε τον ανελκυστήρα σας το συντομότερο δυνατόν, γι 'αυτό στοχεύουμε να προμηθεύουμε τους ανελκυστήρες Horizon μέσα σε μόλις 2 ημέρες. Για να εξασφαλίσουμε ακριβή εφαρμογή, το σπίτι σας θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί χωρίς πίεση ή υποχρέωση αγοράς.

Όλοι οι ανελκυστήρες Platinum Horizon εγκαθίστανται από ειδικευμένους μηχανικούς. Η σιδηροτροχιά είναι στερεωμένη στα σκαλοπάτια σας, όχι στον τοίχο, εξασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει ζημιά στο διαμέρισμα ή το ντεκόρ σας. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ο μηχανικός θα σας κάνει μια εμπεριστατωμένη επίδειξη σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του και τις απαιτήσεις εξυπηρέτησης και συντήρησης.


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Η Platinum είναι μέλος του British HealthCare Trades Association, ένας οργανισμός στον οποίο η ιδιότητα μέλους απαιτεί αυστηρή τήρηση κωδικών συμπεριφοράς και δέσμευση για υψηλά επίπεδα ποιότητας και εξυπηρέτησης των πελατών.