Ανελκυστήρες

Προσφέρουμε λύσεις για όλους τους τύπους ανελκυστήρων, προσώπων ή φορτίων, για ωφέλιμα φορτία μέχρι 20 τόνους και για ταχύτητες μέχρι 4m/sec. Από δημόσια έργα υψηλών προδιαγραφών και σύντομων χρόνων παράδοσης μέχρι έργα για ιδιωτικές κατοικίες ή οικονομικές και ανθεκτικές επαγγελματικές λύσεις, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αναπτύξουμε το ιδανικό προϊόν. Είμαστε μία εταιρεία ανελκυστήρων που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες, με ή χωρίς μηχανοστάσιο, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική παραγωγή.

Κατοικίες

Οι ανελκυστήρες για κτίρια κατοικιών είναι αναμφίβολα η απάντηση στις ανάγκες σας.

Αποτελούν μια οικονομικά συμφέρουσα λύση μηχανικού ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο (MRL) για κτίρια κατοικιών. Κατάλληλοι για ονομαστικά φορτία από 375kg μέχρι 1000kg, σχεδιασμένοι για να προσφέρουν μειωμένο συνολικό κόστος κτήσης αλλά και άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Εμπορικά & Δημόσια Κτίρια

Οι ανελκυστήρες κοινού απαιτούν υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Μηχανικός ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο (MRL) για εμπορικά και δημόσια κτίρια. Είναι κατάλληλος για ονομαστικά φορτία έως και 1000 kg και προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής σύμφωνα με τις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων ειδικών λύσεων για αντιβανδαλικούς, αντισεισμικούς και ανελκυστήρες πυροσβεστών.

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις

Οι ανελκυστήρες για επαγγελματικούς χώρους σχεδιάζονται για να βελτιώσουν τη λειτουργία των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, καθώς η πλούσια τεχνογνωσία μας εξασφαλίζει υψηλή τεχνολογική απόδοση.

Αποτελούν την ιδανική λύση για μεταφορά φορτίων με ονομαστικό φορτίο από 2500kg μέχρι 5000kg. Είναι εξοπλισμένοι με άριστης ποιότητας κινητήρα χωρίς μειωτήρα και έναν υπερσύγχρονο inverter. Εγγυώνται εξαιρετική απόδοση, άριστη ποιότητα κίνησης και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Ξενοδοχεία

Παρέχοντας μοναδικές και εξειδικευμένες λύσεις design, οι ανελκυστήρες ξενοδοχείων είναι η τέλεια επιλογή για τη μετακίνηση προσώπων και φορτίων.

Αποτελούν μια άριστη επιλογή για ξενοδοχεία. Προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα κίνησης, συνδυάζουν την άνεση των επιβατών με καινοτόμο τεχνολογία παρακολούθησης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης (Remote Lift Monitoring) παρέχει ένα κεντρικό σύστημα πληροφοριών που επιτρέπει την αποτελεσματική και ταυτόχρονη διαχείριση έως και 18 ανελκυστήρων, ιδανικοί για μεγάλα ξενοδοχεία με υψηλές απαιτήσεις στη ροή επιβατών. Επίσης διαθέτουν και σύστημα ελέγχου προορισμού (Destination Control System), εξασφαλίζοντας μειωμένους χρόνους αναμονής και ομαλή μετακίνηση επιβατών.

Λύσεις για το σπίτι

Ανελκυστήρες σχεδιασμένοι για να παρέχουν οικονομική και ευχάριστη μετακίνηση μέσα στο σπίτι σας.

Ανελκυστήρες με ένα υδραυλικό σύστημα ανύψωσης με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, ιδανικοί για ιδιωτικές κατοικίες. Απαιτούν ελάχιστο χώρο, είναι κατασκευασμένοι με αυστηρά πρότυπα ποιότητας και χαρακτηρίζονται από γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Σε περίπτωση που ζητηθεί, είναι διαθέσιμη η επιλογή αλουμινοφρεατίου. Ικανοποιούν όλες τις ανάγκες του πελάτη για κάθετη μετακίνηση, εξασφαλίζοντας χαμηλή τιμή.

Νοσοκομεία

Οι νοσοκομειακοί ανελκυστήρες αποτελούν την ιδανική λύση για τις υψηλές απαιτήσεις λειτουργίας και κάθετης μετακίνησης ασθενών, επισκεπτών και προσωπικού.

Διαθέτουν αυτόματο απεγκλωβισμό, είναι η ιδανική λύση μηχανικού ανελκυστήρα για νοσοκομεία και μεταφορά φορτίου 1050-2500kg. Είναι εξοπλισμένοι με κινητήρα χωρίς μειωτήρα και υπερσύγχρονο inverter για εξαιρετική ποιότητα κίνησης