Κυρτός ανελκυστήρας σκάλας

Εάν η σκάλα σας διαθέτει γωνίες, σπείρες ή άλλες στροφές ή διακόπτεται τότε χρειάζεστε το Platinum Curve. Με χειροποίητη κατασκευή στο Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει το καινοτόμο κάθισμα ERGO, η Curve είναι η κορυφαία λύση ανελκυστήρα για εσάς και το σπίτι σας.

Η άνεση, η ασφάλεια και η αξιοπιστία αποτελούν προαπαιτούμενα σε έναν ανελκυστήρα σκαλας Platinum Curve - δείτε περισσότερα πιο κάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας για ένα φυλλάδιο.

Λεπτομερειες

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

  1. Εργονομικό joystick
  2. Διακόπτης ασφαλείας
  3. Μοχλός περιστροφής καθίσματος
  4. Κάθισμα ERGO (Κάθισμα ERGO Plus διαθέσιμο για τη βελτιστοποίηση της θέσης των ποδιών)
  5. Ψηφιακή διαγνωστική οθόνη προσαρμοσμένη στο χέρι
  6. Αναδιπλούμενη ζώνη ασφαλείας
  7. Υποπόδιο συνδεδεμένο με μοχλό
  8. Υποπόδιο ευαίσθητο στις άκρες για ασφάλεια
  9. Δυνατότητα επιλογής χρωμάτων ταπετσαρίας

ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Τα σπίτια έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη και γι' αυτό τον λόγο ο ανελκυστήρας Platinum Curve έχει σχεδιαστεί για την ακριβή διάταξη της σκάλας σας. Επίσης, οι άνθρωποι έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη - η στάνταρ έκδοση έχει ένα όριο βάρους 120kg, αλλά αν χρειάζεται, το ειδικά σχεδιασμένο Curve HD μπορεί να υποστηρίξει χρήστες μέχρι 160kg.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γνωρίζουμε ότι επιθυμείτε να παραλάβετε τον ανελκυστήρα σας το συντομότερο δυνατόν, γι' αυτό προσπαθούμε να τους προμηθεύσουμε σε μια περίοδο 7 εργάσιμων ημερών. Για να εξασφαλίσουμε ακριβή εφαρμογή, το σπίτι σας θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί χωρίς πίεση ή υποχρέωση αγοράς.

Όταν κατασκευαστεί, ο ανελκυστήρας σας θα εγκατασταθεί από εξειδικευμένους μηχανικούς, οι οποίοι θα ασφαλίσουν τη σιδηροτροχιά στα σκαλοπάτια σας, όχι στον τοίχο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν ζημιές στον τοίχο ή στο ντεκόρ σας. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ο μηχανικός σας θα σας κάνει μια εμπεριστατωμένη επίδειξη σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του και τις απαιτήσεις service και συντήρησης.


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Η Platinum είναι μέλος του British HealthCare Trades Association, ένας οργανισμός στον οποίο η ιδιότητα μέλους απαιτεί αυστηρή τήρηση κωδικών συμπεριφοράς και δέσμευση για υψηλά επίπεδα ποιότητας και εξυπηρέτησης των πελατών.