Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων

Κατά την κατασκευή οποιουδήποτε κτιρίου είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Κατά την μελέτη του έργου σας και ενημερώνοντας σας έγκαιρα θα αποφύγετε τυχόν προβλήματα στην κατασκευή του ανελκυστήρα σας καθώς και παραπάνω έξοδα από πιθανά λάθη.
Μπορούμε να σας ενημερώσουμε σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας για τους ανελκυστήρες σκάλας με καρέκλα ή πλατφόρμα για ΑΜΕΑ, τους υδραυλικούς ανελκυστήρες με μηχανοστάσιο, τους υδραυλικούς ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο, τους μηχανικούς ανελκυστήρες με μηχανοστάσιο και τους μηχανικούς ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο.
Επίσης με την επίσκεψή σας σε έργα που έχουμε ολοκληρώσει την εγκατάστασή τους  μπορείτε να αντιληφθείτε καλύτερα όλα αυτά που συζητάμε στην έδρα της εταιρείας μας και να γνωρίσετε την ποιότητα στην δουλειά μας.

 

Πολυκατοικιών

Για την κατασκευή μιας πολυκατοικίας είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις ελάχιστες διαστάσεις του φρέατος και του μηχανοστασίου που ορίζει η νομοθεσία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες σχετικές πληροφορίες. Ιδανική χρονική περίοδος επικοινωνίας με την εταιρία μας είναι κατά το στάδιο μελέτης του έργου σας. Η έγκαιρη ενημέρωση θα βοηθήσει στο σωστό προγραμματισμό, την πρόληψη σφαλμάτων, την ελαχιστοποίηση του κόστους κατασκευής και θα επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Παράλληλα θα σας προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές για την τεχνολογία που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Επίσης μπορούμε να σας προτείνουμε θαλάμους ανελκυστήρων με καλαίσθητα, πρωτότυπα και ανθεκτικά υλικά.

Μονοκατοικιών

Αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού μιας σύγχρονης μονοκατοικίας αποτελεί το ασανσέρ. Σε πολλές περιπτώσεις το φρέαρ σχεδιάζεται λανθασμένα με αποτέλεσμα το ωφέλιμο εμβαδόν του θαλάμου να είναι πολύ μικρό και μη πρακτικό δίχως να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη. 
Επισκεφθείτε την έκθεση θαλάμων ανελκυστήρων της εταιρίας μας, όπου μπορούμε να υλοποιήσουμε μοναδικά σχέδια για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις και να σας συμβουλεύσουμε για τις ελάχιστες απαιτήσεις που θα εξυπηρετούν τις καθημερινές σας ανάγκες. Εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σας παρουσιάσουν πληθώρα επιλογών και λύσεων!

Επαγγελματικών χώρων

Τα ασανσέρ επαγγελματικών χώρων αποτελούν «εργαλεία» για τους χρήστες των κτιρίων. Τεχνικά χαρακτηριστικά όπως υψηλές ταχύτητες κίνησης, ωφέλιμο φορτίο, αυτόματες θύρες, αποτελούν σταθερές προδιαγραφές για την ομαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί σε ανελκυστήρες προσώπων, φορτίων, αυτοκινήτων είναι βασικός παράγοντας για την βέλτιστη λειτουργία του κτιρίου. Στόχος μας είναι να προτείνουμε την καλύτερη λύση  τεχνικά και οικονομικά.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσει τις προκλήσεις του έργου σας.

Ανακαίνιση - Εκσυγχρονισμός – Επισκευή Ανελκυστήρων

Η ανακαίνιση – εκσυγχρονισμός ενός ανελκυστήρα σημαίνει την καθολική ή σε μεγάλο μέρος αντικατάσταση των εξαρτημάτων του ήδη εγκατεστημένου ανελκυστήρα σας. Αυτή συμβαίνει  λόγω δυσλειτουργιών που παρουσιάζει κάποιος ανελκυστήρας και πέρα από την μη ομαλή συνέχιση της λειτουργίας αυτού μπορεί και να υπάρχει κίνδυνος στην μετακίνησή σας. Έτσι πέρα από τους λόγους ασφαλείας πολλές φορές συνοδεύεται και από αντικαταστάσεις εξαρτημάτων που βοηθούν τόσο στην αισθητική εικόνα του ανελκυστήρα σας όσο και στην εξοικονόμηση ενέργειας!
Η επισκευή ενός ανελκυστήρα σημαίνει την αντικατάσταση κάποιων εξαρτημάτων τα οποία προκαλούν δυσλειτουργία σε αυτόν λόγω φθοράς τους από την χρήση. Εάν ο ανελκυστήρας σας χρειάζεται επισκευή ή ανακαίνιση – εκσυγχρονισμό θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε προσφέροντάς σας τις πιο σύγχρονες, πιστοποιημένες και οικονομικές λύσεις για τον ανελκυστήρα σας!

 

Πιστοποίηση Ανελκυστήρων

Η τήρηση των απαιτούμενων από τον νόμο προδιαγραφών ασφαλείας  διασφαλίζεται με την πιστοποίηση των ανελκυστήρων. Βάσει της νομοθεσίας  όλοι οι εγκατεστημένοι ανελκυστήρες πρέπει να είναι πιστοποιημένοι. 
Ο έλεγχος από τους φορείς πιστοποίησης είναι καθοριστικής σημασίας καθώς ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ατυχήματος. Κατά την πιστοποίηση γίνεται έλεγχος σε όλα τα κρίσιμα συστήματα ασφαλείας του ανελκυστήρα σας (π.χ. η αυτόματη θύρα θαλάμου τύπου bus, οι κλειδαριές διπλής μανδάλωσης).
Ελέγξετε την ύπαρξη και τη διάρκεια ισχύος του πιστοποιητικού του ανελκυστήρα σας. Εάν δεν βρείτε, επισκεφτείτε τη ΔΕΗ της περιοχής σας και ζητήστε ένα αντίγραφό του, δείχνοντας το λογαριασμό των κοινοχρήστων.
Η εταιρεία «Ρογκάλας ΑΤΕ Ανελκυστήρες» διαθέτει Τμήμα Πιστοποιήσεων, στελεχωμένο από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στις απαιτήσεις της εκάστοτε νομοθεσίας. Ελέγχουμε την κατάσταση κάθε ανελκυστήρα που συντηρείται από την εταιρία μας και ενημερώνουμε εγκαίρως τους πελάτες μας για το χρόνο λήξεως των πιστοποιητικών τους.
Αναβαθμίστε τη διαδικασία πιστοποίησης αναθέτοντάς την σε εμάς! Οι καταρτισμένοι σύμβουλοί  μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας ενημερώσουν και να σας εξυπηρετήσουν!

Τεχνική Υποστήριξη - Συντήρηση

Η συντήρηση αποτελεί τον μηνιαίο περιοδικό έλεγχο του ανελκυστήρα από υπεύθυνους μηχανικούς της εταιρείας μας και γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η συντήρηση είναι υποχρεωτική και πραγματοποιείται για την ασφαλή μετακίνηση των επιβαινόντων καθώς επίσης και για την μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής του ανελκυστήρα. Με τον μηνιαίο περιοδικό έλεγχο από τους αδειούχους μηχανικούς μας επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση των φθορών με αποτέλεσμα την αποφυγή πρόσθετων οικονομικών επιβαρύνσεων

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Η εταιρεία «Ρογκάλας ΑΤΕ  Ανελκυστήρες» δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων οριζόντιας και κάθετης μεταφοράς σε κτιριακές εγκαταστάσεις: υδραυλικοί και ηλεκτροκίνητοι ανελκυστήρες, με ή χωρίς μηχανοστάσιο, κυλιόμενες κλίμακες και διάδρομοι, ανυψωτικά μηχανήματα αυτοκινήτων, ΑΜΕΑ κτλ. Το φάσμα των υπηρεσιών μας είναι ευρύ: μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση, τεχνική υποστήριξη, επισκευή και αναβάθμιση - εκσυγχρονισμός.
Η πολυπλοκότητα για την επιλογή της κατάλληλης τεχνολογίας είναι υψηλή και η ανάγκη συμβουλευτικής υποστήριξης επιτακτική, προκειμένου τη σωστή αξιοποίηση των τεχνολογιών εξυπηρέτησης της επιβατικής κίνησης προς όφελος του τελικού χρήστη.
Διαθέτοντας τη γνώση, την εμπειρία και την υλικοτεχνική υποδομή προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις από την αρχική μελέτη αναγκαιότητας και την μελέτη του συστήματος μέχρι και την παράδοση «με το κλειδί στο χέρι» οποιουδήποτε συστήματος οριζόντιας και κάθετης μεταφοράς.
Διερωτάται ο πελάτης για ποιο λόγο πρέπει να χρησιμοποιήσει κυλιόμενη κλίμακα; Μήπως θα μπορούσε να εξυπηρετήσει την επιβατική κίνηση οικονομικότερα εγκαθιστώντας ηλεκτροκίνητους ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο με υψηλή ταχύτητα;
Στην περίπωση που υπάρχει ανάγκη για μεταφορά αυτοκινήτων θα εγκατασταθεί αναβατόριο ή ανελκυστήρας αυτοκινήτων; Ποια είναι η διαφορά τους και γιατί θα προτιμήσουμε την μία ή την άλλη λύση;
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Επικοινωνήστε μαζί μας και εξειδικευμένος σύμβουλος θα επισκεφτεί ΔΩΡΕΑΝ τον χώρο σας για να σας προτείνει ουσιαστικές λύσεις.