Ανύψωση Αυτοκινήτων / Parking

Τα Συστήματα Ανύψωσης και Στάθμευσης Αυτοκινήτων καθίστανται αναγκαία από την πολεοδομική Νομοθεσία και τη σύγχρονη απαίτηση των ιδιοκτητών ακινήτων, λόγω της έλλειψης χώρου στάθμευσης, για εξασφαλισμένη θέση parking.
Οι Μηχανικές Θέσεις Στάθμευσης διπλασιάζουν τις υπάρχουσες θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή ή στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές. Τα Αναβατόρια Αυτοκινήτων αποτελούν σε πολλές περιπτώσεις καλύτερη και πιο οικονομική λύση για την πρόσβαση σε υπόγειους χώρους από μια ράμπα αυτοκινήτων. Αναμφίβολα ειδικές λύσεις parking με περιστροφή (pivot) ή μεταφορά του αυτοκινήτου αποτελούν τη μοναδική λύση σε στενά υπόγεια.
Σε πολυώροφα κτίρια ή σε κτίρια parking απαιτείται Ανελκυστήρας Αυτοκινήτων. Οι ειδικές απαιτήσεις των κτιρίων αυτών προϋποθέτουν μηχανήματα υψηλής αξιοπιστίας. Η εταιρεία «Ρογκάλας ΑΤΕ Ανελκυστήρες» διαθέτοντας την τεχνογνωσία έχει εγκαταστήσει και υποστηρίξει τεχνικά πολλούς Ανελκυστήρες Αυτοκινήτων.
Καθοριστικής σημασίας σημεία κατά τον σχεδιασμό ενός κτιρίου είναι οι ελάχιστες απαιτούμενες διαστάσεις του φρέατος για την εγκατάσταση Συστήματος Ανύψωσης και Στάθμευσης Αυτοκινήτων, καθώς και η προσβασιμότητα σε αυτό.
Επικοινωνήστε μαζί μας και και θα είμαστε στη διάθεσή σας μέσω εξειδικευμένων συμβούλων να σας προτείνουμε το σύστημα που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.