Ιστορία

Η Ρογκάλας Α.Τ.Ε. ιδρύθηκε από τον κ. Ρογκάλα Περικλή το 1975. Το έτος αυτό δημιουργώντας το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων στην οδό Καρατζά στην Πάτρα είχε ως στόχο την καθιέρωση στον χώρο των ανελκυστήρων και την συνεχή πρόοδο με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.
Όλα αυτά τα χρόνια η προσπάθεια ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να μπουν οι βάσεις για την καθιέρωση και την αναγνωρισιμότητά στον τομέα των ανελκυστήρων. Στα μέσα του 1997 το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 700m² στην Τερψιθέα στην Πάτρα όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας έως και σήμερα.
Σε αυτή τη χρονική περίοδο και με συνεχώς ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων έχει καθιερωθεί πλέον στην Πάτρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας έχοντας ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Η ανάπτυξη συνεχίζεται και στα μέσα του 2007 το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων εξελίσσεται σε Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων.
Έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό όλα αυτά τα χρόνια την ασφαλή μεταφορά των πελατών μας, την άμεση εξυπηρέτηση αυτών, την άριστη παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση (after sales service) και παράλληλα με την περιβαλλοντική συνείδηση που μας διακατέχει, δικαίως η Ρογκάλας Α.Τ.Ε. καθίσταται ως η κορυφαία εταιρεία στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα στα μέσα του 2010 ξεκινήσαμε και τις εξαγωγές δημιουργώντας έτσι αναγνωρισιμότητα και εκτός  των Ελληνικών συνόρων.

Ταυτότητα

Όραμα: Θέλουμε να μας αναγνωρίζουν ως την κορυφαία ελληνική πολυεθνική στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για ασφαλείς μεταφορές εντός κτιρίων
Φιλοσοφία: Προάγουμε αξίες, ανακαλύπτουμε ανάγκες, δημιουργούμε τάσεις, εξελισσόμαστε καθημερινά
Στόχος: να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές
Οι Αξίες μας
Καινοτομία: να αμφισβητείς παγιωμένες καταστάσεις
Εγρήγορση: να αδράττεις τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιείς
Πνεύμα Νικητή: ισχυρή θέληση για πάθος και διάκριση, όχι απλά για συμμετοχή στα δρώμενα
Εξυπηρέτηση: να βλέπεις στα μάτια του πελάτη το μέλλον της φήμης και των επιδόσεων της εταιρείας
Λεπτομέρεια: το πλεονέκτημα στην ποιότητα
Τεχνογνωσία: να γνωρίζεις σε πλάτος αλλά και σε βάθος το αντικείμενό σου
Σεβασμός στον Άνθρωπο και στο Περιβάλλον: να αντιλαμβάνεσαι ότι ανήκεις και αναπτύσσεσαι σε ένα παγκόσμιο και ευαίσθητο οικοσύστημα, το οποίο χρειάζεται την προστασία όλων μας
Η εταιρεία μας εγγυάται την προηγμένη ασφάλεια στις μεταφορές εντός κτηρίων.

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Τερψιθέας 4 στην Πάτρα. Στην έδρα μας στεγάζονται όλα τα τμήματα της εταιρείας καθώς και σύγχρονος εκθεσιακός χώρος με θαλάμους και διάφορα εξαρτήματα ανελκυστήρα. Θα ήταν χαρά για εμάς να μας επισκεφτείτε στην έδρα μας και να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πελατολόγιο

Μετά από 37 χρόνια πορείας μας στον χώρο των ανελκυστήρων παντός τύπου έχουμε δημιουργήσει ισχυρές επαγγελματικές συνεργασίες με αναγνωρισμένες εταιρίες, με κατασκευαστικές εταιρείες, με πολιτικούς μηχανικούς, με αρχιτέκτονες, ενώ πολλοί ιδιώτες μας εμπιστεύονται για την προσωπική τους κατοικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.
Ανελκυστήρες παντός τύπου είναι εγκατεστημένοι σε κτίρια που στεγάζουν επιχειρήσεις, πολυκαταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, ιδιωτικές κατοικίες και πολλά άλλα ιδιωτικά και δημόσια κτίρια.
Εξαιτίας όλων αυτών των ανελκυστήρων που έχουμε εγκαταστήσει και συντηρούμε μετακινούνται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι δημιουργώντας μας την υποχρέωση να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Προμηθευτές

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους κατασκευής εξαρτημάτων ανελκυστήρων τόσο εγχώριους όσο και διεθνείς που εφαρμόζουν Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001 και διαθέτουν πιστοποιημένα προϊόντα «CE».
Όλοι οι προμηθευτές μας αξιολογούνται μετά από το πέρας ενός χρόνου συνεργασίας και για κάθε επόμενο και μόνο εφ’όσον διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει συνεχίζουμε την συνεργασία μαζί τους.
Η εταιρεία μας διαθέτοντας ISO 9001 ακολουθεί πιστά και στους προμηθευτές της το πρωτόκολλο του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας με σκοπό ο πελάτης μας να αποκτά το πιο σωστό προϊόν στην αγορά.

Δίκτυο Εξυπηρέτησης

Εκτός από την Ελλάδα  όπου υπάρχει φυσική παρουσία της εταιρείας, το δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρίας μας εκτείνεται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Επίσης υποστηρίζονται οι χώρες της Βαλκανικής και το Ηνωμένο Βασίλειο.