Ιστορία

Η Ρογκάλας Α.Τ.Ε. ιδρύθηκε από τον κ. Ρογκάλα Περικλή το 1975. Το έτος αυτό δημιουργώντας το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων στην οδό Καρατζά στην Πάτρα είχε ως στόχο την καθιέρωση στον χώρο των ανελκυστήρων και την συνεχή πρόοδο με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.
Όλα αυτά τα χρόνια η προσπάθεια ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να μπουν οι βάσεις για την καθιέρωση και την αναγνωρισιμότητά στον τομέα των ανελκυστήρων. Στα μέσα του 1997 το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 700m² στην Τερψιθέα στην Πάτρα όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας έως και σήμερα.
Σε αυτή τη χρονική περίοδο και με συνεχώς ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων έχει καθιερωθεί πλέον στην Πάτρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας έχοντας ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Η ανάπτυξη συνεχίζεται και στα μέσα του 2007 το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων εξελίσσεται σε Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων.
Έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό όλα αυτά τα χρόνια την ασφαλή μεταφορά των πελατών μας, την άμεση εξυπηρέτηση αυτών, την άριστη παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση (after sales service) και παράλληλα με την περιβαλλοντική συνείδηση που μας διακατέχει, δικαίως η Ρογκάλας Α.Τ.Ε. καθίσταται ως η κορυφαία εταιρεία στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα στα μέσα του 2010 ξεκινήσαμε και τις εξαγωγές δημιουργώντας έτσι αναγνωρισιμότητα και εκτός  των Ελληνικών συνόρων.